Sommerleir «Junior» for 5.-7.trinn

juniorJuniorleiren er for deg som går i 5. – 7. klasse.

Det er tid for venner, turneringer, opplevelser og minner for livet. Ha det moro sammen og bli kjent på tvers av klassetrinn og hjemsted.
Du blir del av en gruppe bestående av opp til åtte juniorer, med både kjente og nye venner. To ledere vil være gruppens kontakter og tilretteleggere. Det vil bli aktiviteter og leker som kommer til å teste kreativitet, samarbeid og lagånd. Leirkvelden er høydepunktet hvor dere får bestemme og stå i rampelyset.
Leirpresten retter spotlighten mot Jesus og gir oss spennende og utfordrende fortellinger fra Bibelen og hverdagen med Jesus.
Vi er klare til å gjøre leiren SUPER for alle, og håper du kommer med samme innstilling! Dette blir bra!

Bussreise:
Det blir satt opp buss til og fra Fyresdal. Husk å betale for bussbilletten samtidig som du melder deg på leiren. Viktig at det merkes med navnet på deltager.

Sted:
Fyresdal kurs- & Leirsted.

 

 

Vil du være med som leder på leir?

Kontakt Carina Arca 40480101, eller send mail til carina@tabernaklet.no – da får du info om muligheten til å registreres som leder, tid for lederkurs, forventninger mm. En må ha fylt 15 år for å være leder på leir!

SOMMERLEIR «Junior» 25.-28. juni

Påmelding: checkin er stengt! Åpner 1. mai 2018

Neste leir i Fyresdal er vinterferien 2018 for 3.7.trinn – sjekk ut VINTERLEIR I FYRESDAL 2018! påmelding åpner på checkin.no januar 2018!