Ten-leir

ten

Du som er i ungdomsskole eller videregåendealder er hjertelig velkommen til å være med på våre Tenleirer!
Pinsemenighetene i Telemark arrangerer Tenleirer i Høstferien og Vinterferien. I tillegg er det eget opplegg for ungdommer under Telemarkstevnet 3. uken i juli. Vi håper du blir med på våre leirer fremover!

Tenleir høst  5. – 9. oktober 2018

For deg som er mellom 13 og 17 år: sett av datoene og vær med på en opplevelse for livet.
Fredag 05.10 til tirsdag 09.10 inviterer vi deg til å bli med oss på det vi tror skal bli noen fantastiske dager sammen.
Ved å være med som deltaker på Tenleir 2018 vil du få mange nye erfaringer med Gud og være med i et felleskap du alltid vil huske! Du vil også ha det utrolig gøy med mange ulike aktivitetsgrupper og få mange nye og gode venner.
Det kommer herlige folk som skal ha samlinger med oss, ungdomsledere, lovsangsteam og mange deltakere, så nå er det bare å dra med deg kompisen eller venninna di, klassekamerater eller hele ungdomsgruppa di, og bli med på en fantastisk ungdomsleir!

Leirprest er Pål Pedersen
Leirsjef er Bjørn-Richard Pedersen

Bussreise:
Det blir satt opp buss som henter og bringer. Dersom du vil benytte bussen, så husk å betale for bussbilletten samtidig som du melder deg på leiren. Viktig at det merkes navnet på deltaker. Buss kan bestilles en eller to veier. Husk å velge rett buss, dvs «Buss til leir» eller buss «Buss hjem fra leir». (Info finnes i checkin, når den åpnes) På- og avstigning skjer på følgende steder:
Evangeliehuset Porsgrunn, Esso Ulefoss, Bø stasjon, Shell Seljord, Kvitsund Videregående Skole og Joker Vrådal.

Dersom du har spørsmål om leiren ta kontakt med leirsjef Bjørn-Richard Pedersen på bjornrichardpeder@gmail.com eller 99517923!

Sted: Fyresdal kurs- & Leirsted.
Pris:  kr. 950,-   (Busspenger kommer i tillegg, avhengig av hvor du reiser fra)

Klikk her for påmelding på Checkin.no