Ten-leirer

tenDu som er i ungdomsskole eller videregåendealder er hjertelig velkommen til å være med på våre Tenleirer!
Pinsemenighetene i Telemark arrangerer Tenleirer i Høstferien og Vinterferien. I tillegg er det eget opplegg for ungdommer under Telemarkstevnet 3. uken i juli. Vi håper du blir med på våre leirer fremover!

Tenleir vinter  19. – 23. februar 2019
Bli med på en opplevelse for livet.

Ved å være med som deltaker på Vinterleiren vil du få mange nye erfaringer med Gud og være med i et felleskap du alltid vil huske! Du vil også ha det utrolig gøy med mange ulike aktivitetsgrupper og få mange nye og gode venner.
Det kommer herlige folk som skal ha samlinger med oss, ungdomsledere, lovsangsteam og mange deltakere, så nå er det bare å dra med deg kompisen eller venninna di, klassekamerater eller hele ungdomsgruppa di, og bli med på en fantastisk ungdomsleir!

Leirsjefer er Bjørn-Richard Pedersen og Torleif Bakken
Leirprest er Fernando de Ornelas 

Bussreise:
På grunn av restaurering av Kviteseidbrua går denne vinteren bussen fra Grenland og om Drangedal. Dette betyr dessverre at dere som pleier å ta bussen fra Ulefoss, Bø og Seljord enten må komme dere til Skien eller bli kjørt til Vrådal og ta bussen derfra. Heldigvis gjelder dette kun denne ene leiren.

Dersom du har spørsmål om leiren ta kontakt med leirsjef Bjørn-Richard Pedersen på bjornrichardpeder@gmail.com eller 99517923!

Sted: Fyresdal kurs- & Leirsted.
Pris:  kr. 950,-   (Busspenger kommer i tillegg, avhengig av hvor du reiser fra)
Påmeldingsfrist er 5/2. Etter det stiger prisen til 1150,-

Klikk her for påmelding på Checkin.no