VINTERLEIR I FYRESDAL

  Vinterleir i Fyresdal  for deg som går i 3.– 7. klasse.

Aktiviteter ute i vinterlandskapet sammen med venner og varierte samlinger og aktiviteter inne, opplevelser og minner for livet.

På leir….
Du blir del av en gruppe bestående av opp til åtte stk, med både kjente og nye venner. To ledere vil være gruppens kontakter og tilretteleggere. Det vil bli aktiviteter og leker som kommer til å teste kreativitet, samarbeid og lagånd. Leirkvelden er høydepunktet for mange,  dere får bestemme og stå i rampelyset.
Leirprest Torbjørn Tande, barnepastor i Betania Stathelle, retter spotlighten mot Jesus og gir oss spennende og utfordrende fortellinger fra Bibelen og hverdagen med Jesus.
Vi er klare til å gjøre leiren SUPER for alle, og håper du kommer med samme innstilling! Dette blir bra!

Bussreise:
Det blir satt opp buss til og fra Fyresdal. Vi har plass til 54 passasjerer. Bussbillett betales ved påmelding. Kryss av for hvor du går på! Viktig at det merkes med navnet på deltager.

Sted:
Fyresdal kurs- & Leirsted.

Vil du være med som leder på leir?

Kontakt Leirsjef Carina Arca 40480101, eller send mail til carina@tabernaklet.no – da får du info om muligheten til å registreres som leder, tid for lederkurs, forventninger mm. En må ha fylt 15 år for å være leder på leir!

Vinterleir i Fyresdal er 16.- 20. februar 2018

Påmelding: checkin er ÅPEN!