BARNAS VINTERLEIR

Vinterleir i Fyresdal  for deg som går i 3.– 7. klasse.

Aktiviteter ute i vinterlandskapet. Venner, varierte samlinger og aktiviteter inne og ute. Opplevelser og minner for livet.

På leir….
Blir du del av en gruppe bestående av opp til åtte stk, med både kjente og nye venner. To ledere vil være gruppens kontakter og tilretteleggere. Det vil bli aktiviteter og leker som kommer til å teste kreativitet, samarbeid og lagånd. Leirkvelden er høydepunktet for mange,  gruppa bestemmer og stå i rampelyset.
Leirpresten gir oss spennende og utfordrende fortellinger fra Bibelen og hverdagen med Jesus. Bønnevandring og kveldssamlinger hører med!
Vi er klare til å gjøre leiren SUPER for alle, og håper du kommer med samme innstilling! Dette blir bra!

Bussreise:
Det blir satt opp buss til og fra Fyresdal. Vi har plass til 54 passasjerer. Bussbillett betales ved påmelding. Kryss av for hvor du går på! Viktig at det merkes med navnet på deltager.

Sted: Fyresdal kurs- & Leirsted. Barnas Vinterleir er 15.- 19. februar 2019

Påmelding: checkin åpner juli 2018 (Earlybirds pris 750kr – 1. januar 2019 – Pris etter 1.1.19 er 900kr.)

Vil du være med som leder på leir? Kontakt Carina Arca 40480101, eller send mail til carina@tabernaklet.no – da får du info om muligheten til å registreres som leder, tid for lederkurs, forventninger mm. En må ha fylt 15 år for å være leder på leir! Det er VIKTIG for oss å ha gutter, jenter, kvinner og menn i ulike aldre og fra ulike steder med som ledere. Ledere som har deltatt på lederkurset vil bli prioritert!

Lederkurs høsten 2018 er 16-18 november – Åpner for påmelding på Checkin.no 2. juli.